Vincent Houdijk ©®
Home     Biografie     Concerten     Projecten     Workshops     Multimedia     Persmap     Privélessen     Donaties      
VinnieVibes liveregistratie op cd/dvd [14.10.2015 Paradox, Tilburg]
Op 14 oktober 2015 zal VinnieVibes hun tweede album opnemen via een liveregistratie op cd en dvd in een van Nederlands beste jazzpodia Paradox, Tilburg. Door een ticket aan te schaffen ondersteun je VinnieVibes in de realisatie van dit evenement en maak je onderdeel uit van het exclusieve publiek.

Klik hieronder voor onze crowdfunding campagneVincent Houdijk en Rogier Telderman Nederland verkozen tot meest veelbelovende jazzartiesten
Sinds 1997 selecteren de programmeurs van de beste jazzclubs van Nederland de meest veelbelovende jazz talenten. Voor 2016 zijn deze zogenaamde Young VIPs pianist Rogier Telderman en vibrafonist Vincent Houdijk. In 2016 zullen zij een double bill tour door heel Nederland met hun bands de Rogier Telderman Trio en VinnieVibes.

VinnieVibes is de belangrijkste band van Vincent Houdijk met de vibrafoon als lead-instrument. In 2012 bereikten zij de finale van de uitstekende Dutch Jazz Competition en zaten zo in de top 4 van de 69 deelnemende bands uit het hele land. 

In 2013 lanceerde Vincent Houdijk zijn debuutalbum met VinnieVibes gevolgd door een album release tour. De cd bestaat uit eigen composities en features van Eric Vloeimans en Bert Boeren. Binnen 6 maanden debuut album '15' was volledig uitverkocht (1000 stuks).

VinnieVibes is op dit moment een tour aan het plannen voor 2016 in combinatie met de Young VIPtour. 

Voor meer informatie over VinnieVibes en / of hun albums kunt u contact opnemen vinnievibes(@)gmail.com


Album '15'
Het album van VinnieVibes is te beluisteren en downloaden op:

Rinus van der Heijden, Jazzenzo Magazine
"Het concert van Vincent Houdijks groep werd een energieke happening, vakkundig neergezet, met frisse ideeën, groot vakmanschap, oog voor detail en wat de leider zelf betreft: een enorm gevoel voor harmonie, melodie en swing. Wat moet je nog meer aandragen om een indringend jazzconcert neer te zetten?"

Hessel Fluitman, JazzFlits Magazine
"De composities van Houdijk stralen kracht uit en worden krachtig tot leven gewekt. Elk stuk muziek prikkelt de fantasie."Contact

Vincent Houdijk:
+31 (0)6 53 44 42 42


Contact Address
Teaching

Percussion Friends
Conservatorium van Amsterdam
Adams Musical Instruments
Related links

Google+ Vincent Houdijk
Twitter/vinnievibes
Facebook/vinnievibes
LinkedIn/vinnievibes
Youtube/vinnievibes
Vimeo/vinnievibes
Soundcloud/vinnievibes
Houdijk-Telderman
Trio Moya
Ramon Lormans
Bart de Rijk
Comedy Orchestra The Hutspot
Vibrafoon
Vibrafoon Startpagina
Privacy

Cookies
Follow me
©® 2015 Vincent Houdijk -- ©® Powered by SOG Weert